MÚSICA
Cultura 05/05/2011

Manel canvien l'horari d'un concert per no coincidir amb la final de la Champions

El quartet Barceloní avançarà a les 18 h el seu concert del 28 de maig a l'Auditori de Girona per no coincidir amb la final de la Lliga de Campions, en què el Barça s'enfrontarà amb el Manchester United. El Primavera Sound, que se celebrarà aquell cap de setmana, podria instal·lar una pantalla al recinte del Fòrum perquè els assistents poguessin veure la final

Marta Salicrú
2 min
Amb armadura Fins i tot els fans més incondicionals de Manel devien estar farts d'aquella foto del quartet amb les cadires i el matalàs, amb Guillem Gisbert sempre amb pantalons curts. Aquesta és la nova imatge de la banda, amb l'armadura per la qual estan disposats a fer 10 milles.

BarcelonaEl quartet barceloní Manel avançarà a les 18 h el seu concert del 28 de maig a l'Auditori de Girona per no coincidir amb la final de la Lliga de Campions, en què el Barça s'enfrontarà amb el Manchester United, segons informa el seu Facebook.

El quartet Barceloní ja va plantejar aquesta possibilitat en una entrevista amb Time Out Barcelona abans de la publicació del seu segon treball, 10 milles per veure una bona armadura (2011). "A mi em faria gràcia, de tota manera, que en cas que hi hagués la final, fer un concert a les cinc de la tarda, i després veure el partit", deia Guillem Gisbert. "Des que ens vam assabentar de la coincidència amb aquesta data estem desitjant, secretament, que eliminin el Barça", feia broma la veu principal del grup. Roger Padilla, guitarra, definia la coincidència de dates com un error: "se'ns ha escapat de les mans".

"Jo que sóc soci del Barça, segur que aquell dia em tocaran les entrades per anar a la final, que no m'han tocat mai", es lamentava Martí Maymó, baix.

El Primavera Sound, que se celebrarà aquell cap de setmana, podria instal·lar una pantalla al recinte del Fòrum perquè els assistents poguessin veure la final. Albert Guijarro, codirector del festival, admet a l'Avui que la situació "és un problema".

L'any passat el festival va voler posar una pantalla a La [2] de l'Apolo per conciliar la seva programació paral·lela prèvia al festival amb un partit de la Lliga de Campions, però finalment la UEFA no ho va permetre.

stats