MÚSICA
Cultura 17/06/2012

Manel Fuentes i Buenafuente es mobilitzen perquè Springsteen dediqui una cançó a la memòria d'un fan

El mallorquí Nacho Hurtado tenia entrades per veure el Boss aquest diumenge, però va morir d'un tumor cerebral fa 10 dies. Tenia 20 anys. La xarxa ha impulsat la campanya #vaportinacho perquè el Boss es recordi d'ell al concert d'avui

Ara
1 min
Nacho Hurtado

BarcelonaLa xarxa s'ha unit en una mostra de solidaritat per demanar a Bruce Springsteen que dediqui una cançó del concert d'aquest diumenge a la nit, a Madrid, a la memòria d'un fan. El mallorquí Nacho Hurtado és el protagonista d'aquesta trista història. Al noi se li va diagnosticar un tumor cerebral quan tenia 18 anys, ara en fa dos. El seu somni era anar a un concert del seu ídol, Springsteen. Tenia dues entrades per viatjar a Madrid aquest diumenge amb la seva xicota, però la malaltia se'l va endur fa 10 dies.

Familiars i amics van començar una campanya a Twitter per aconseguir que el Boss li dediqui una cançó. #vaportinacho ha sigut 'trending topic' aquest cap de setmana. La resposta popular ha estat massiva i s'hi han sumat famosos com Andreu Buenafuente i Manel Fuentes, que coneix en primera persona el cantant. Els últims tuits informaven que havien comunicat el cas al músic nord-americà. La xarxa espera el gest del Boss.

stats