Música
Cultura 22/12/2011

Els Manel programen un tercer concert al Coliseum

Demà al matí es posen a la venda les entrades per a l'últim concert a Barcelona, que enceta la gira de tancament del disc '10 milles per veure una bona armadura'

Ara
1 min
De festa: Sting no torna les trucades a Manel

Demà a les 9 del matí, Manel posarà a la venda les entrades per al tercer i definitiu concert a Barcelona, que enceta el tancament de la gira del disc 10 milles per veure una bona armadura.

Després d'esgotar les entrades per al 24 i 25 de febrer en menys de vint-i-quatre hores i "sorpresos per l'èxit d'assistència a les dues dates anunciades de tancament de gira a Barcelona", el grup ha programat una tercera actuació per al 23 de febrer.

Als concerts de comiat de la gira, Manel interpretaran els èxits de 10 milles per veure una bona armadura (2011) i Els millors professors europeus (2008), acompanyats per músics que han col·laborat en l'enregistrament dels dos àlbums.

El grup ha fet el seu propi recompte de l'any, en què ha ofert prop d'un centenar de concerts a Catalunya, les Balears i València, i també ha dut de gira el disc a l'Estat, amb cites a Sant Sebastià i Madrid, entre d'altres. D'entre les cites a festivals, Manel ha participat en festivals com el S.O.S Múrcia, el Grec o el Festival dels Jardins de Cap Roig. La venda de més de cinquanta mil còpies de 10 milles per veure una bona armadura (disc de platí i millor disc nacional, segons iTunes Espanya) i reconeixements, entre els quals destaquen el Premio Ojo Crítico de Música Moderna (de RNE), el Premi Altaveu o el Premi Cerverí a la Millor Lletra de Cançó pel tema Benvolgut, tanquen un any d'èxit.

stats