MÚSICA
Cultura 30/03/2011

Manel, número 1 de vendes per segona setmana consecutiva

'10 milles per veure una bona armadura' es manté al número 1 de la llista estatal de vendes i ven més de 15.000 exemplars en dues setmanes

Redacció
1 min
Manel

BarcelonaManel ho han tornat a aconseguir. 10 milles per veure una bona armadura (Warner Music / Discmedi) es manté al número 1 de la Llista Oficial de Vendes per segona setmana consecutiva amb més de 15.000 còpies venudes.

Fonts del segell que edita el disc afirmen que, si bé encara és d'hora per saber-ho del cert, les vendes a tota Espanya tendeixen a pujar. La setmana passada, dels 10.000 exemplars que van situra Manel al número 1, el 92% s'havien venut a Catalunya, mentre que del 8% venut a Espanya, la majoria de discos s'havien despatxat a Madrid i València.

El del quartet barceloní ha estat el primer disc cantat en català a arribar a dalt de tot de les llistes de vendes en la setmana del seu llançament des de 1996, i són el primer grup de pop de la història que se situa al número 1 de la llista de vendes estatal cantant en català.

El grup es troba actualment en un gira de presentació amb les entrades exhaurides cada dia. El tour viurà un punt d'inflexió al Teatre Romea de Barcelona, amb cinc actuacions consecutives (els dies 18, 19, 21, 22 i 23 d'abril).

stats