CULTURA
Cultura 03/06/2011

Mor als 63 anys el cantant romàntic Manolo Otero

Va ser una de les veus espanyoles més famoses dels setanta amb temes com 'Todo el tiempo del mundo'

Efe
1 min

Sao PauloEl cantant espanyol Manolo Otero, una de les veus romàntiques de més èxit en els països hispanoamericans en les dècades dels 70 i 80, ha mort a la ciutat brasilera de São Paulo, on vivia des de feia alguns anys, segons ha informat una font pròxima a l'artista.

Otero, de 63 anys, va morir dimecres a l'Hospital des Clíniques de São Paulo, on havia estat ingressat a causa d'un càncer al fetge, descobert fa poc.

Manolo Otero va estudiar cant des dels 14 anys amb la seva padrina, que era professora de piano i directora de la coral filharmònica de Madrid.

L'artista, que va estudiar Filosofia i Lletres a la Universitat de Madrid, va gravar el seu primer disc el 1975, titulat Tot el temps del món, un èxit de vendes als països hispanoamericans i també al Brasil.

El 1973 va contreure matrimoni amb l'actriu i cantant Maria José Cantudo, amb la qual va tenir un fill, Manolo Otero júnior, i de la qual es va divorciar el 1979.

L'intèrpret de "Torno a tu", "Bella dona" i "Què he de fer per oblidar", es mantenia actiu en els escenaris i l'any passat va actuar als Estats Units, Colòmbia, Veneçuela i Bolívia.

stats