Cultura 24/05/2011

Mor Carles Lordan, un dels fundadors de Los Manolos

Va morir diumenge a la nit als 47 anys d'edat, com a conseqüència de les complicacions mèdiques derivades d'un accidentl, segons informa el conjunt en un comunicat

Efe
1 min
Carles Lordan, un dels fundador de Los Manolos

BarcelonaEl músic Carles Lordan Barbeta, un dels fundadors del popular grup "Los Manolos", va morir diumenge a la nit als 47 anys d'edat, com a conseqüència de les complicacions mèdiques derivades d'un accident ocorregut el passat 13 d'abril, segons informa el conjunt en un comunicat.

Baixista, guitarrista i vocalista de la formació barcelonina, Lordan formava part de "Los Manolos" des de la seva creació l'any 1989 i va ser-hi fins a la seva dissolució en l'any 2003.

Els altres membres del grup indiquen en la citada nota que el desaparegut "va ser fonamental en la nostra banda, però ha de dir-se, per damunt de tot, que era el nostre amic molt abans que el grup ni tan sols existís".

"Tots nosaltres -prossegueixen- volem fer públic el nostre màxim dol per aquesta pèrdua irreparable i ens fem ressò del sentiment de la seva família i de tots els amics i companys, que són molts".

Carles Lordan també va ser cofundador de la cooperativa "Ventilador Music" l'any 1995, una empresa que oferia estudis de gravació i serveis de producció d'espectacles, i que també va publicar treballs de noves formacions de rumba catalana i d'altres músiques.

El grup "Los Manolos" es va fer famós els anys noranta, especialment durant els Jocs Olímpics de Barcelona.

Originaris del barri barceloní d'Hostafrancs, van ser molt populars per una posada d'escena molt teatral i per les versions de cançons tan conegudes com a "All my loving" o "Amics per sempre".

stats