Cultura 06/06/2012

La filla de Maradona porta al teatre la seva vida al costat del cèlebre futbolista

Dalma Maradona oferirà un testimoni en primera persona de la vida al costat de d''El Pelusa' amb l'obra 'Hija de Dios', que s'estrena el pròxim dimarts a Buenos Aires

Ara
2 min

BarcelonaDalma Maradona, filla del cèlebre futbolista argentí Diego Armando Maradona, estrena el pròxim dimarts al teatre SHA de Buenos Aires, 'Hija de Dios', un obra sobre l'experiència de ser filla del cèlebre futbolista. Segons informa la revista d'arts escèniques 'Artezblai', l'obra és una peça de teatre documental amb què l'actriu vol donar testimoni de la seva vida per reflexionar i per fer catarsi de la seva vida al costat de Maradona.

L'obra, ha declarat la mateixa Dalma Maradona, "em dóna la possibilitat d'expressar-me i compartir la mirada que tinc sobre el meu pare i el fenomen que representa. Sempre vaig explicar anècdotes als meus amics i els veia riure amb les meves històries, però a la vegada se sorprenien perquè la meva vida al costat "del diez" no és tan extraordinària ni tan especial com solen imaginar. La meva germana i jo vam rebre molt amor i tenim un sentiment de família indestructible, i aquest espectacle és una manera d'agrair-los-hi, és una manera de fer-los abraçada".

'Hija de Dios' està escrita i dirigida per Erika Halvorsen. "Estic convençuda que tots podem transformar el nostre pas per la vida a partir d'un relat interessant. I que existeixen històries que mereixen ser contades", ha afirmat la directora. "Tots, abans de ser qui som, som fills d'algú. Arribem al món com a "fills de" abans, fins i tot, de tenir un nom. I heretam trets, anècdotes i sentit de l'humor. Heretam amors i odis, fanatismes i polèmiqes. I després ens queda la vida, per construir-nos com a éssers individuals", ha subratllat la directora. L'obra, afegeix, mostra la construcció del jo de Dalma Maradona a partir de la desconstrucció del jo del seu pare, perquè Maradona va ser "ídol, geni, mite i Déu. Però abans que tot això, va ser pare", conclou la dramaturga i directora.

stats