Música
Cultura 18/02/2011

Twitter i Lady Gaga fan famosa una nena canadenca

El vídeo de YouTube de María Aragón, de deu anys, interpretant una versió de 'Born this way' ja ha estat visualtitzat més d'un milió de vegades després que Lady Gaga el recomanès a través del seu Twitter

Efe
1 min

TorontoMaría Aragón, una nena de 10 anys de la localitat canadenca de Winnipeg, ha passat de l'anonimat a la fama en qüestió d'hores després que Lady Gaga recomanés als seus seguidors de Twitter un dels seus vídeosa YouTube. "No puc parar de plorar en mirar-ho. Aquesta és la raó per la qual faig música. Ella és el futur", va escriure Lady Gaga als seus seguidors en referència al vídeo en el qual Aragó toca el piano i canta Born this way.

Poques hores després de penjar el vídeo a YouTube ja havia estat vist per gairebé 300.000 persones i actualment ja ha superat de llarg el milió de visualitzacions. Quan una estació de ràdio local va veure el tuit de Lady Gaga, va enviar una limusina per recollir Aragón a la sortida del col·legi i portar-la a una entrevista a la ràdio. La ràpida ascensió a la fama d'Aragó es va incrementar quan la popular presentadora de televisió nord-americana Ellen DeGeneres va agrair Lady Gaga a través d'un tuit que li hagués revelat l'existència de la nena prodigi.

Justin Bieber, l'adolescent canadenc que en pocs mesos s'ha convertit en la nova sensació de la música pop nord-americana, també va ser descobert després de penjar a YouTube gravacions casolanes interpretant cançons. Els clips van impressionar el cantant nord-americà Usher que es va oferir a apadrinar-lo i ajudar-lo a introduir-se en el món de la música.

stats