Cultura 26/11/2010

Mark Wahlberg no para quiet

Després de protagonitzar The Boxer amb Christian Bale, l'actor ha confirmat que participarà a l'adaptació del videojoc Uncharted i al noir Broken City.

Xavi Serra
1 min
Mark Wahlberg

La taula de Mark Wahlberg ha d'estar últimament atapeïda de projectes. Aquesta setmana ha confirmat a MTV els seu dos nous projectes. Després d'interpretar a un boxejador a The Fighter, de David O. Russell, l'actor repetirà amb el director (per quarta vegada) interpretant el protagonista d'Uncharted, adaptació del conegut videojoc. Per aquest projecte el director està interessat a contractar Robert DeNiro i Joe Pesci per encarnar respectivament el pare i l'oncle del personatge de Whalberg, Nathan Drake.

Whalberg també va confirmar un altre projecte, Broken City, amb direcció d'Allen Hughes, basat en un guió original que va ser inclòs en la Black List, la llista dels millors guions no filmats de Hollywood, que el propi Wahlberg ha comparat amb L.A. Confidential i Chinatown.

L'últim projecte del que parla Wahlberg a l'entrevista és Teddy Bear, el debut de Seth McFarlane –creador de Family Guy– en el cinema. "És sobre un nen que aconsegueix un osset de peluix per Nadal, un d'aquells que diuen 'T'estimo' quan els estrenys, i esclar, el nen desitja que l'osset sigui real. i la joguina pren vida, però segueix sent un osset de peluix que parla amb la veu de Seth McFarlane".

stats