MÚSICA
Cultura 22/06/2011

El Festival Mas i Mas programa més de 150 concerts aquest agost a Barcelona

Els concerts de Maceo Parker, Juan Perro, Ginesa Ortega i Llibert Fortuny, i els homenatges a Joan Manén i Miles Davis, són alguns dels principals reclams del festival, que se celebrarà entre el 28 de juliol i l'11 de setembre

Redacció
1 min

BarcelonaLa novena edició del Festival Mas i Mas, que se celebrarà entre el 28 de juliol i l'11 de setembre, tornarà a omplir de música en viu l'agost barceloní amb més de 150 concerts programats en sis sales de la ciutat: les tres que gestiona el grup Mas i Mas, Jamboree, Tarantos i Moog, més el Palau de la Música, La Pedrera i la Sala Apolo.

La inauguració serà el 28 de juliol al Palau amb un concert del saxofonista Maceo Parker, i entre els concerts més destacats hi ha els de Juan Perro, Ginesa Ortega, Llibert Fortuny, i un homenatge a Miles Davis amb big band. Entre les novetats hi ha programació de hip-hop al Jamboree, amb R de Rumba del grup de Saragossa Violadores del Verso, entre d'altres.

El compositor català Joan Manent serà un dels protagonistes del cicle de música clàssica 30 Minuts de Música a La Pedrera, un dels clàssics de la programació del festival. El Mas i Mas també programarà la seva obra, Nova Catalònia, interpretada per l'orquestra simfònica Camerata XXI, l'11 de setembre al Palau de la Música. Segons Joan Mas, director del festival, des dels anys 30 que aquesta obra no s'interpreta a Barcelona.

Enguany el festival Mas i Mas incorpora també concerts de rock al Moog, sala de música electrònica que des del setembre passat programa també concerts de pop-rock.

stats