MÚSICA
Cultura 17/05/2011

Mazoni et convida a tocar al Palau

La formació que lidera Jaume Pla convidarà dissabte al seu concert al Palau de la Música un pianista voluntari perquè interpreti amb ells 'Ei, que surt el sol'. El músic empordanès ensenya en aquest vídeo què haurà de tocar l'espontani

Redacció
1 min

BarcelonaDissabte Mazoni actua al Palau de la Música en la presentació del seu últim disc Fins que la mort ens separi (2011). Tal com ja ha passat en els concerts previs de la gira, Mazoni convidarà a l’escenari del Palau un pianista voluntari per tal que interpreti amb el grup un dels seus himnes, Ei, que surt el sol. En aquest vídeo de l'ARA, Jaume Pla, líder del grup, explica què haurà de tocar l'espontani o espontània que vulgui tocar amb ells al Palau.

Tenir l'opció de tocar el piano del Palau no és l'únic atractiu afegit del concert, que coincideix amb la clausura del Festival de Guitarra. El músic empordanès i la seva banda comptarà amb alguns convidats especials i també regalarà a tots els assistents un CD amb tres temes inèdits, resultat del procés compositiu de treballs anteriors però enregistrats recentment.

stats