CINEMA
Cultura 09/01/2012

El tràiler promocional dels Oscars és una aventura èpica sobre el retorn de Billy Crystal

Megan Fox i Josh Duhamel van a buscar a Crystal a una muntanya perduda per convèncer-lo de ser el mestre de cerimònies

Ara
1 min
Billy Crystal al tràiler dels Oscars

BarcelonaLa 84a edició dels Oscars amb la col·laboració de la pàgina web de comèdia Funny or die han editat el tràiler promocional de la propera edició dels Oscars, centrat en el retorn de Billy Crystal com a mestre de cerimònies.

El vídeo es titula Off the grid ('A la graella'), i presenta dos agents, interpretats per Josh Duhamel i Megan Fox, que reben la missió del seu cap, William Fichtner, de trobar el desaparegut Billy Crystal per fer-li arribar un missatge sobre els Oscars. "Podieu haver-m'ho dit per SMS", els respon.

"Volíem fer alguna cosa una mica diferent, aquest any, fugir del format tradicional. El tràiler té un gir divertit que expressa l'entusiasme de tot el món per fer tornar Billy", diu la cap de màrqueting de l'Acadèmia de Hollywood, Christina Kounelias.

Billy Crystal ha estat mestre de cerimònies al llarg de vuit edicions. La darrera va ser l'any 2004. Aquest any substituirà Eddie Murphy, que havia estat designat per a aquesta edició, però va declinar-la quan va canviar el director. La 84a edició dels premis se celebrarà al teatre Kodak de Los Angeles el pròxim 26 de febrer.

stats