Publicitat
Publicitat

CINE

L'actor haurà de complir un programa d'un any d'orientació sobre violència

Mel Gibson, culpable

Un jutjat imposa a l'actor diverses penes pel cas de violència domèstica contra la mare del seu últim fill, Oksana

Un tribunal de Los Angeles ha imposat a l'actor Mel Gibson tres anys de llibertat condicional, el seguiment d'un programa d'orientació sobre violència d'un any de durada, servei comunitari i multes diverses per la causa que tenia oberta després de la denúncia de la seva exnòvia, Oksana Grigorieva, per un delicte menor de violència domèstica comès el gener de 2010 . Gibson, de 55 anys, no va fer cap més comentari al judici que afirmar que reconeixia la seva declaració davant del jutge i dir que entenia els procediments.

També es va afirmar en el tribunal que Gisbon està rebent tractament psicològic com a part del seu acord amb la fiscalia. L'actor té una ordre dictada de " no  amenaçar o assetjar qualsevol persona involucrada en el cas". Tot i no declarar, l'advocat va afirmar que l'actor " sempre ha mantingut la seva innocència i també ho fa ara", va dir el seu advocat Blair Berk, tot i que accepta la " declaració de culpabilitat perquè és per al millor interès dels seus fills." Grigorieva va denunciar Gibson per fer-li diversos cops de puny a la cara, tot i que l'actor afirma que només la va intentar aturar de les sacsejades que feia al seu nadó en plena discussió. L'intèrpret va acusar la dona de fer-li xantatge amb unes trucades telefòniques.

A més de la llibertat condicional i l'assessorament, Gibson farà 16 hores de servei a la comunitat amb Mending Kids International, una organització a la junta de directors de la qual aviat hi haurà la seva exdona Robyn Gibson Gibson.

Les

Etiquetes

Més continguts de

le
PUBLICITAT
PUBLICITAT