MÚSICA
Cultura 23/06/2011

Nova direcció artística i menys concerts al 23è Mercat de Música Viva de Vic

El nou equip ha presentat una programació "més abastable" que busca satisfer les necessitats del sector. Entre els concerts més destacats de la 23a edició, que se celebrarà del 14 al 18 de setembre, hi ha els de Pascal Comelade amb La Cobla Sant Jordi, el de Carles Santos i Cabo San Roque, el del 25è aniversari d'Els Pets i els d'Anna Roig i l'Ombra de Ton Chien, La iaia i Russian Red

Marta Salicrú
1 min

BarcelonaEl Mercat de Música Viva de Vic estrena direcció artística en la 23a edició, que se celebrarà del 14 al 18 de setembre. El nou equip, liderat per Marc Lloret (codirector del festival popArb d’Arbúcies i músic i teclista del grup Mishima), assessorat per Maria Lladó (coordinadora de música de l'àrea de creació de l'Institut Ramon Llull) i Oriol Roca (músic de jazz i codirector de l'empresa de management Fourni), ha presentat una edició que redueix el nombre de concerts i d'escenaris per fer la programació "més abastable" per als professionals del sector de la música en directe que hi assisteixen.

Entre els concerts més especials de la programació hi ha els de Pascal Comelade amb La Cobla Sant Jordi, el de Carles Santos i Cabo San Roque, i el concert inaugural, a càrrec del CMS Trio, que formen els músics de jazz Javier Colina, Marc Miralta i Perico Sambeat, i que comptarà amb el guitarrista flamenc Chicuelo.

El gruix de la programació, que abasta diferents estils, des del pop-rock al jazz passant per les músiques del món, el formen artistes catalans com Els Pets, amb un concert que celebra el 25è aniversari de la formació, Anna Roig i l'Ombra de Ton Chien, La iaia, Joan Chamorro Quintet i Andrea Motis, Maika Makovsky, Balago, Sidonie, Els Surfing Sirles, Élena i Marc Ayza. Però el MMVV també compta amb artistes estatals (Russian Red, Mastretta, SFDK) i internacionals (Kathryn Calder, membre de The New Pronographers, Benjamin Herman Quartet).

stats