Mercè 2011
Cultura 23/09/2011

L'Orfeó Català, convidat a la Mostra d'Associacions de la plaça Catalunya

La veterana entitat coral, amb 120 anys d'història, actuarà i serà homenatjada a la 16a edició de la mostra, que reunirà més de 300 entitats i programarà actuacions de circ i de La Locomotora Negra

Ara
1 min
Orfeó Català

BarcelonaLa Mercè porta a la plaça Catalunya la 16a edició de la Mostra d'Associacions, que reunirà estands de més de 300 entitats catalanes dissabte i diumenge.

El protagonista de la Mostra serà l'Orfeó Català, que enguany celebra el 120è aniversari, i que rebrà un homenatge diumenge a les 19.30 h, en el marc de la cloenda de la mostra. La veterana coral del Palau de la Música actuarà en l'acte, dirigit per Josep Vila, amb un repertori que inclourà "O vos Omnes", de Pau Casals, "L’Empordà", d'Enric Morera, i "El Cant de la Senyera" i "L’hereu Riera", entre d'altres.

La cloenda també comptarà amb l'espectacle Mirant a Yucali, de l'artista clown Alba Sarraute, guardonat amb el premi del públic a la Fira de Tàrrega 2009, i amb un concert del grup de jazz La Locomotora Negra, que aquest any celebren el seu 40 aniversari.

La Mostra també portarà a plaça Catalunya espectacles de circ (dissabte i diumenge de 12 a 13 h i de 17 a 18 h), les actuacions de la banda de carrer Brassville Walkers i de l'Orquestina La Mundial (dissabte i diumenge a les 13 h), un flash mob amb motiu de l’Any Europeu del Voluntariat (diumenge, 12 h), i la cloenda del Concurs Internacional de Música Coral Europa i els seus cants (dissabte a les 11 h), en la qual hi participaran corals de Noruega, Finlàndia, Veneçuela, la República Txeca, Àustria, Geòrgia, Ucraïna, Estònia i Alemanya.

stats