MÚSICA
Cultura 13/05/2011

Mercury Rev i Einstürzende Neubauten tocaran al Primavera a l'hora de la Champions

El festival San Miguel Primavera Sound ha començat a fer públics els horaris de l'11a edició, que se celebrarà del 25 al 29 de maig al Parc del Fòrum i el Poble Espanyol de Barcelona. Quan encara no se sap si la final de la Lliga de Campions es podrà seguir dins del recinte, ja se sap que alguns grups tocaran a l'hora del partit

Redacció
1 min
Primavera Sound 2011

BarcelonaEls nord-americans Mercury Rev (21.30 h) i el grup experimental alemany Einstürzende Neubauten (21.15 h), com també el quartet de Brooklyn Gang Gang Dance (21.45 h) i el projecte en solitari del teclista Money Mark (21.45 h), tocaran al San Miguel Primavera Sound mentre el FC Barcelona disputi la final de la Lliga de Campions, segons els horaris que el festival ha fet públics al seu web.

L'organització del festival, que se celebrarà del 25 al 29 de maig al Parc del Fòrum i el Poble Espanyol, té pendent reunir-se amb l'Ajuntament de Barcelona per decidir si el partit es podrà seguir dins del recinte. Segons el festival, l'Ajuntament té l'última paraula, i la decisió dependrà de si es considera més segur que els assistents al festival abandonin el recinte o que vegin el partit des de dins.

Dos dels caps de cartell de la 11a edició del Primavera, Fleet Foxes i PJ Harvey, tocaran just abans i després del partit: a les 19.40 i a les 22.30 h. El matx començarà a les 20.45 h.

El festival donarà una altra oportunitat per veure Mercury Rev, que interpretaran sencer el seu disc més emblemàtic, Deserter's Songs (1998). El grup tocarà també diumenge 29 al Poble Espanyol.

stats