Música
Cultura 26/06/2012

Més de 370 cantaires aficionats per a 'Un rèquiem alemany' de Brahms

L'OBC i l'Obra Social 'la Caixa' presenten a L'Auditori un concert participatiu que s'interpretarà dimecres 27 i dijous 28 de juny

Ara
1 min

BarcelonaEl tradicional concert participatiu que se celebra cada any des del 1995 presenta per primer cop 'Un rèquiem alemany' (1869), una obra del compositor romàntic alemany Johannes Brahms per a soprano, baríton, cor i orquestra a mig camí entre la cantata i l'oratori.

L'obra serà interpretada per més de 370 cantaires aficionats que han realitzat un intens treball de preparació durant dos mesos amb el suport dels directors preparadors Eva Martínez i Pep Prats. L'objectiu d'aquesta coproducció de l'Obra Social 'la Caixa' i l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) és apropar la música simfonicocoral a tots els públics convidant els cantaires amb certs coneixements musicals a cantar les parts corals d'una de les obres més intenses de Brahms juntament amb una orquestra i un director professionals.

Els 370 cantaires aficionats se sumaran a l'OBC, l' Orfeó Català i els solistes Marta Mathéu (soprano) i Gyula Orendt (baríton) sota la direcció del director britànic Paul Goodwin.

stats