MÚSICA
Cultura 21/07/2011

Micah P. Hinson continua ingressat en un hospital de Valls

El cantant nord-americà, que va patir un accident de trànsit mentre es dirigia a Barcelona des de Tarragona, ha cancel·lat el concert que tenia previst avui a Bilbao. Els integrants del grup aragonès Tachenko han rebut l'alta

Redacció
1 min

BarcelonaEl cantant Micah P. Hinson segueix ingressat en un hospital de Valls i en estat d'observació, a causa de l'accident de trànsit que va patir a Tarragona mentre es dirigia cap a Barcelona, on tenia previst oferir un concert que va ser suspès. Micah P. Hinson viatjava al costat dels components de The Pioneer Saboteurs, integrada pels músics del grup aragonès Tachenko, que van actuar dimecres a Saragossa i anaven cap a Barcelona, on tenien programat ahir a la nit un concert a la Sala Apolo. L'actuació d'avui a Bilbao també ha estat cancel·lada.

La seva discogràfica, Houston Party Records, va informar a EFE que malgrat que l'accident no va ser greu i els músics van patir ferides lleus, "Micah segueix hospitalitzat, mentre els membres de Tachenko –Sergio Vinadé, Sebas Puente, Edu Baos i Alfonso Luna– han estat donats d'alta". Per aquest motiu, el concert d'avui dijous a Bilbao ha estat cancel·lat, i el de Barcelona suspès ahir queda pendent de nova data.

Hinson i Tachenko es troben de gira per l'Estat, dins del cicle We Used To Party, en què un artista interpreta íntegre un dels seus discos favorits d'un altre músic. En aquest cas, el nord-americà i els Tachenko com a banda reproduïen el clàssic de The Pixies Trompe le monde.

La gira va començar el 19 de juliol a Saragossa i el concert d'ahir a Barcelona havia de ser la segona cita. Fins al 27 de juliol, estan programats concerts a Pollença (Mallorca, demà), Gijón (dia 24), Madrid (dia 26) i Sevilla (dia 27).

stats