Música
Cultura 03/10/2011

Michael Jackson temia ser assassinat a la gira This Is It

El guardaespatlles del cantant va explicar en el judici contra Conrad Murray que Jackson volia protegir-se amb una armilla antibales i prenia whisky per calmar els nervis

Ara
1 min

Michael Jackson estava convençut que a la seva tornada als escenaris amb la gira This Is It algú algú provaria d'assassinar-lo. Així ho va revelar Matt Fides, guardaespatlles del cantant el 2009, en el marc del judici contra Conrad Murray per homicidi involuntari, com recull NME.

El cantant va contemplar la possibilitat de protegir-se amb una armilla antibales, tal com havia fet en el judici per abús de menors el 2005, perquè creia que algú atemptaria contra la seva vida en els espectacles previstos per l'O2 Arena.

"Michael em va dir: 'Em temo que no faré aquests concerts o que em poden assassinar a l'escenari. Assegura't que els meus fills estaran bé'", va explicar Fides a The People. El cantant estava convençut que algú li dispararia a la conferència de premsa; Fides diu que per calmar els nervis, Jackson prenia mitja ampolla de whisky. "Se li va ficar al cap que algú li dispararia. Era la seva primera aparició pública en molt de temps i creia que el podien assassinar per la mala premsa que havia tingut en el passat".

stats