CINEMA
Cultura 11/01/2011

Michael Douglas dóna per guanyada la batalla contra el càncer

A l'actor, de 66 anys, li van diagnosticar l'estiu passat un tumor al coll que li han tractat amb quimioteràpia i radioteràpia

Efe
1 min
Michael Douglas

WhashingtonL'actor Michael Douglas ha aconseguit vèncer la batalla contra el càncer de larigne que patia i que l'ha obligat a sotmetre's a un intens tractament aquests darrers mesos. "Em sento bé, alleugerit", ha dit Michael Douglas en una entrevista de Matt Lauer per la NBC que s'emetrà dimarts. People n'ha fet un extracte.

L'agost passat, van diagnosticar a Douglas, de 66 anys, un tumor maligne al coll que es trobava en fase 4 però sense metàstasi. Douglas es va sotmetre a diverses sessions de quimioteràpia i radiació que el van fer passar per un "infern", segons va dir a finals d'any. Ara, però, el guanyador de l'Oscar per Wall Street (1987) és optimista sobre la seva victòria contra la malaltia. "Crec que les apostes són que el tumor ha marxat i, pel que sé d'aquest tipus de càncers, l'he vençut". "Han estat sis mesos salvatges", reconeix, i per això diu que es prendrà dos mesos més de recuperació. Durant la fase més dura del tractament l'actor va perdre quinze quilos.

El 2010 va ser una any difícil per l'actor ja que, a banda del càncer, va encaixar la pena de presó del seu fill gran per un delicte de tràfic de drogues i el judici de la seva exdona, Diandra, que demanava la meitat dels seus ingressos per la seqüela de Wall Street (judici que va guanyar l'actor). Tot i així, el 2010 va estrenar Wall Street: Money Never Sleeps i Solitary Man, i el 2011 rodarà Liberace de Steven Soderbergh.

stats