MÚSICA
Cultura 27/01/2012

Els fills de Michael Jackson immortalitzen el seu pare a Hollywood

Paris Jackson, Blanket Jackson i Prince Jackson han imprès les petjades del seu pare al Passeig de la Fama amb Justin Bieber d'espectador

Ara
1 min
celebració Michael Jackson a Hollywood

BarcelonaEls fills de Michael Jackson han plasmat les petjades del seu pare al ciment de Hollywood en homenatge al Rei del Pop, per immortalitzar la seva llegenda, davant l'entrada de l'icònic teatre Xinès. Ara Michael Jackson comparteix espai amb Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor i Steven Spielberg.

Paris Jackson, de 13 anys, ha estat l'encarregada de deixar escrit per sempre el nom del seu pare, amb el símbol d'un cor i, amb l'ajut d'un dels famosos guants de Michael Jackson, Paris ha plasmat també la forma de la seva mà. El petit dels tres germans, Blanket, de 9 anys ha marcat la sola de les sabates del cantant, amb l'ajut en tot moment del seu germà Prince, de 14 anys: "El meu pare va guanyar el Grammy a tota la seva carrera, un guardó pel qual va lluitar i treballar molt dur, però crec que aquest és el premi a tota la seva carrera", ha assegurat Prince Jackson.

"És una molt bona celebració i sé que si el Michael fos aquí, ell hi estaria d'acord", ha comentat la mare de l'artista, Katherine Jackson. Els germans del Rei del Pop Jackie i Tito també hi han anat.

L'acte ha comptat amb actuacions musical que rememoraven cançons de Michael Jackson com They Don't Care About Us o Black or White, a càrrec d'alumnes de diverses escoles artístiques, així com per membres del Cirque du Soleil. Un dels moments principals ha estat l'aparició damunt l'escenari de Justin Bieber, presentat per Paris Jackson, que ha confessat ser fan de l'estrella adolescent.

"Sé que el meu pare hauria volgut ser mentor d'algú com ell i estaria molt orgullós que hagi vingut a la celebració, som tots grans fans d'ell i la seva música, jo ho sóc", ha declarat Paris.

stats