JUDICIAL
Cultura 12/10/2011

Nou gir al cas Jackson: la defensa diu que es va prendre Lorazepam

Després de mostrar una nova foto de Jackson a la llitera del forense, els advocats de Conrad Murray canvien d'estratègia

Afp
1 min

LOS ANGELESEls advocats de la defensa de Conrad Murray, acusat de provocar la mort a Michael Jackson, han anunciat un canvi d'estratègia. Després de citar un estudi que afirma que el propofol administrat per via oral –que és el que al·legaven que havia fet Jackson sense supervisió mèdica– té efectes insignificants, "i per tant no l'hauria matat", ara defensen que devia prendre pastilles de l'ansiolític Lorazepam mentre el metge era fora de la sala.

Murray sempre ha reconegut que va injectar a Jackson propofol per via intravenosa la matí de la mort del cantant. I l'autòpsia conclou que això és la causa de la mort. Però també es va trobar al cos restes de Lorazepam que podria haver contribuït a la mort, sense ser la causa principal.

En la sessió d'aquest dimecres també hi ha intervingut un cardiòleg que ha afirmat que "hi ha sis desviacions extremes" en l'actuació del doctor Murray, com la utilització inadequada de propofol per tractar l'insomni i l'abscència de supervisió del pacient.

stats