Música
Cultura 04/07/2012

Mishima i Maria Coma actuen a l'Embassa't de Sabadell

Pegasvs, We Are Standard, Grant Amant, Thee Brandy Hip i Cut Your Hair completen el festival que se celebrarà el 7 de juliol

Ara
1 min
Visca la tragèdia  romàntica de Mishima!

BarcelonaEl festival Embassa't, a la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell, aplega aquest dissabte una bona representació de l'escena independent catalana. Mishima en són els indiscutibles caps de cartell, sobretot ara que el directe de 'L'amor feliç' ha guanyat solidesa en directe, com van demostrar al popArb. Compartiran protagonisme amb la cantautora barcelonina Maria Coma, que actuarà amb la mateixa banda que la va acompanyar al popArb (Pau Vallvé, Nico Roig i Miguel Serna).

El tercer punt d'atracció de la quarta edició de l'Embassat serà el concert del duo Pegasvus, responsables d'un pop d'avantguarda que beu del 'krautrock' i de l'electrònica analògica. El cartell també inclou el concert dels bascos We Are Standard i Thee Brandy Hips i dels barcelonins Cut Your Hair. A més a més, hi haurà una nova oportunitat per descobrir el pop galàctic dels mallorquins Grant Amant, liderats per Gerard Armengol, que obriran el festival a les 18.45 h. Les entrades per al festival costen 20 € anticipades i 25 el dissabte.

El festival també programa el Petit EMBASSA'T, amb activitats dirigides als infants. Per exemple, s'oferirà la possibilitat de participar en un mural col·lectiu; un taller de maquillatge inspirat en estrelles del rock i el pop com David Bowie, Kiss, Michael Jackson i Lady Gaga; i jocs creats amb construccions de cartró.

stats