MÚSICA
Cultura 07/03/2011

Mishima omple el Palau amb 'Ordre i aventura'

Les entrades pel concert feia setmanes que estaven esgotades. El grup de pop indie ha combinat repertori actual amb els temes més clàssics dels seus cinc treballs

Acn
2 min
El grup barceloní Mishima, liderat per David Carabén, ha actuat dins el cicle Bandautors al Palau.

BarcelonaMishima agrada, agrada molt. Així ho ha demostrat aquest diumenge nit el grup barceloní liderat per David Carabén en un concert del cicle Bandautors al Palau que feia dies que tenia les entrades exhaurides. El concert ha servit per repassar les cançons del seu cinquè i últim disc, 'Ordre i aventura', que ja va tenir molt bona acollida entre el públic i la crítica quan va sortir al carrer l'abril passat. Aquesta nit passada, el grup de pop indie considerat un dels exponents de la música actual en català, s'ha posat el públic a la butxaca amb la poètica de temes com "Tornaràs a tremolar" i "Una cara bonica", de l'últim disc, o "L'estrany". El valencià Sènior i el Cor Brutal ha actuat com a artista convidat.

El grup ha arrencat la vesprada amb "Aguéev", del disc Set tota la vida, i "L'estrany", de Trucar A Casa, Recollir Les Fotos, Pagar La Multa. No ha estat fins a la tercera cançó del concert, "Tornaràs a tremolar", que han encetat el seu repertori més actual. Així, durant la nit, el grup ha alternat temes de l'àlbum Ordre i aventura, com "Una part de tu" i "Guspira, estel o carícia", amb altres més antics com "El record que no has cridat" o "L'ombra feixuga", que han interpretat en format acústic.

El grup ja havia penjat el sold out a l'Apolo el juny passat, quan va fer la presentació oficial d'aquest últim i cinquè disc i va deixar palès que la crítica els valora i el públic els aprecia.

Dins el cicle Bandautors, que ha tingut una molt bona acollida per part del públic, ja hi han actuat Sanjosex i Òscar Briz, Ivette Nadal, Els Pets, Els Amics de les Arts, i Miquel Gil i Pep Gimeno 'El Botifarra'. Pròximament, hi actuarà el cantautor Roger Mas amb la Cobla de Sant Jordi.

stats