Música
Cultura 14/06/2012

Mishima, Quimi Portet i The New Raemon actuaran a l'(a)phònica de Banyoles

El Festival de la Veu tornarà a apostar del 13 al 15 de juliol per un cartell eclèctic amb noms com Las Migas, Beardyman o Manos de Topo. El 70% dels concerts seran grautïts

Ara
1 min
Quimi Portet presentarà els temes del seu darrer disc, 'Oh my love', a l'(a)phònica de Banyoles

BarcelonaArriba la novena edició del Festival de la Veu de Banyoles, l'(a)phònica, amb una programació que torna a portar una barreja d'estils a la capital del Pla de l'Estany. Així, el cartell acompanya noms consagrats del pop català com Mishima, Quimi Portet, The New Raemon i Manos de Topo amb les referents del flamenc Las Migas o el 'beatboxer' londinenc Beardyman.

Fidel a l'aposta per artistes emergents, l'(a)phònica també ha programat les actuacions de la cantant de folk Joana Serrat o Paul Fuster. També hi haurà l'espectacle 'Cançons de la veritat oculta' que canta Judit Nedderman i que són contes de Calders musicats per gent com Mazoni, Inspira o Bikimel. En total el festival proposa 19 actuacions i 14 activitats paral·leles en només tres dies per situar Banyoles entre els escenaris referents de l'escena musical catalana a l'estiu.

stats