Cultura 04/05/2012

Mishima fa feliç el Teatre Lliure amb un concert per recordar

El grup ha fet aixecar el públic que omplia el teatre al ritme de 'L'amor feliç'

Acn
2 min
Mishima, en concert aquest dijous al Teatre Lliure

BarcelonaMishima ha triomfat aquest dijous al Teatre Lliure. El grup arribava a Barcelona per presentar les cançons del seu nou disc, 'L'amor feliç' (The Rest is Silence, 2011), sabent que ho faria davant d'un auditori ple, aquesta nit i divendres. Però els catalans no han reservat res. Amb una posada en escena afavorida per les condicions lumíniques del teatre i amb un saber estar que denota el rodatge previ d'aquest directe. La resposta del públic ha estat a l'altura i pocs minuts després d'arrencar el concert molts ja s'aixecaven de la cadira per ballar. La de Mishima no és una presentació de disc corrent, com demostra el fet que han arrancat amb una cançó d''Ordre i aventura' i no pas amb cap del nou àlbum.

Mishima han presentat a la seva ciutat 'L'amor feliç' i han tingut l'acollida pròpia del públic de casa. Amb aquesta complicitat, i amb la seguretat que dóna haver defensat les cançons del nou disc en alguns concerts previs de la gira, que va començar a Girona el 13 d'abril, els barcelonins han ofert un concert rodó. Sense ser un monogràfic del nou àlbum, les noves cançons han estat protagonistes de l'actuació i l'al·licient afegit per als habituals dels seus concerts. Però Mishima és un grup singular fins i tot en cites com la d'aquest dijous, i per això l'èxit 'Tornaràs a tremolar', del seu anterior treball, ha estat l'escollida per obrir el concert.

A poc a poc han anat interpretant les noves composicions, algunes de les quals els fans ja han tingut temps d'aprendre, com 'La vella ferida', 'Ull salvatge', 'L'última ressaca' o 'Ossos dins d'una caixa'.

El Teatre Lliure ha estat un aliat més de Mishima aquesta nit. L'escenari, ample i profund, emmarcava el grup i la visió era immillorable des de la platea inclinada de la sala. La versatilitat i potència dels focus del teatre i una immensa pantalla al fons on s'hi projectaven colors han estat el complement ideal per amplificar l'impacte de la música dels barcelonins.

El grup repetirà aquest divendres al Teatre Lliure abans de continuar amb la gira de presentació, que els durà encara a una desena de ciutats, entre les quals, Palma, Alcoi, Lleida, Castelló, Vic o Madrid. D'altra banda, el grup ha anunciat la seva presència en alguns dels festivals més destacats de l'estiu: Jardins de Cap Roig, Pròxims, PopArb i Faraday.

stats