ENTREVISTA
Cultura 26/11/2011

Mònica Randall: "Els catalans no ens hem fet simpàtics"

L'actriu i presentadora Mònica Randall, convertida cada cop més en una viatjera empedreïda, confessa que l'avorreix fer d'actriu en una entrevista a l'ARA

Ariadna Trillas
1 min
MÒNICARANDALL: "Catalunya s'ha tornat molt avorrida"

BARCELONAMònica Randall, actriu de clàssics del cinema espanyol dels setanta com Mi querida señorita, Cría Cuervos o La escopeta nacional i presentadora mítica de TVE, es diu molesta per "la total falta de sentit d'autocrítica dels catalans", en una entrevista que avui publica l'ARA. "No ens hem fet simpàtics", afirma Randall, catalana instal·lada durant molts anys a Madrid, i que va tornar a Barcelona fa prop de 10 anys.

L'actriu, que el 2009 va tornar a trepitjar els escenaris amb Una comèdia espanyola de Yasmina Reeza després de 34 anys, confessa en l'entrevista que li fa certa "mandra" fer d'actriu. "Ja no tinc ganes de fer d'un altre, sinó de moi même", diu. Randall es considera una ment lliure, i amb la seva llibertat declara que la Barcelona que es va trobar en tornar "és una ciutat de pensament únic", on "si no comparteixes al 100% una idea passes a ser sospitós".

Podeu llegir l'entrevista completa a l'ARA PREMIUM.

stats