Cultura 12/02/2012

Mor Whitney Houston als 48 anys

La policia està investigant les causes de la mort de l'artista, que ha estat trobada en una habitació d'hotel a Beverly Hills

Ara
1 min

BarcelonaL'artista Whitney Houston, famosa per la seva veu potent i inconfusible i intèrpret d'algunes de les grans cançons del pop dels 80 i els 90, ha mort aquest dissabte als 48 anys. La notícia l'ha donat el seu representant, Kristen Foster, tot i que de moment no se sap la causa de la mort i la policia l'està investigant.

La cantant ha mort a la seva habitació d'un hotel a Beverly Hills on estava allotjava perquè aquesta nit havia de participar en la cerimònia dels premis Grammy. Era una gala que Houston apreciava molt, ja que va guanyar molts d'aquests guardons al llarg de la seva carrera, entre ells, el de millor àlbum de l'any. Però l'artista no va limitar la seva carrera a l'àmbit musical, i la fama definitiva li va arribar de la mà del film 'El guardaespatlles', amb Kevin Costner, que la va fer encara més famosa a tot el món.

Tot i la seva brillant carrera, Houston va tenir problemes amb les drogues i un matrimoni molt complicat amb Bobby Brown, de qui es va divorciar el 2007 després d'una demanda per maltractaments. Totes aquestes experiències li van passar factura i li van afectar molt la veu.

L'any 2002, després de mesos d'escàndol, Houston es va sincerar en una programa de televisió, on va reconèixer la seva addicció a les drogues.

Abans, en el moment més alt del seu èxit en les dècades dels 80 i els 90, Houston va tenir grans èxits com 'How will I know', 'Saving all my love for you' i 'I will always love you', de la banda sonora de la pel·lícula 'El guardaespatlles'.

Houston va néixer a Newark, New Jersey, el 9 d'agost del 1963.

stats