Cultura 26/09/2011

Mr. Bean no descarta Zapatero “com a doble” per a les seves pel·lícules

L'actor britànic bromeja sobre la semblança que li veuen amb el president del govern espanyol

Efe
1 min
Rowan Atkinson

MadridL'actor britànic Rowan Atkinson, conegut com a "Mr Bean" diu que no descarta "incloure a Rodríguez Zapatero com a doble en projectes futurs". La declaració l'ha fet en to de broma en una entrevista amb l'agència EFE. L'actor és a Madrid presentant la segona entrega de la pel·lícula Jonny English, en què es vesteix d'espia per salvar el món amb molt d'humor.

El còmic ha defensat aquest projecte en què "la producció és més seriosa, però l'humor no disminueix, sinó que destaca en contrastar amb el context". De fet, per al repartiment han escollit a actors "de papers seriosos", com Gillian Anderson (Expedient X), Dominic West (John Carter), o Rosamund Pike (El món segons Barney).

L'actor britànic està preocupat per la crisi econòmica que castiga Europa, encara que manté l'esperança que s'omplin les sales de cinema perquè, segons afirma, creu que "en l'últim en què la gent estalvia diners és en el lleure". 
A banda de ser una pel.lícula per a "nens i adults", conté un humor molt visual, cosa que per Atkinson és destacable, ja que, s'enorgulleix de "tenir l'habilitat de fer comèdia visual, encara que tingui fama de ser més vulgar és molt més difícil de fer comèdia verbal ", afirma. Atkinson es reconeix molt exigent amb el seu treball. "Mai estic satisfet amb l'escena-diu-i això desespera als directors".

L'actor, fidel a la comèdia, no es planteja fer un personatge seriós, ja que seria "massa semblant" a ell, i suposaria "un desafiament molt gran i difícil d'acceptar per a l'audiència ", acostumada als seus personatges còmics, com el clàssic "Mr Bean".

stats