Cultura 03/06/2012

El Museu de la Vida Rural es torna a ampliar

Aquest diumenge al migdia s'inauguren les noves instal·lacions del Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí. El recinte acollirà onze carros de diferents tipologies i aules perquè els escolars facin tallers sobre el món rural

Antoni Ribas Tur
1 min
El Museu de la Vida Rural  es torna  a ampliar

BarcelonaDos anys i mig després de la primera ampliació el Museu de la Vida Rural torna a créixer. Aquest diumenge al migdia el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i Montserrat Carulla, presidenta de la Fundació Lluís Carulla -entitat impulsora del museu-, presidiran la inauguració d'una nova peça del centre, que ja es coneix a la casa com "l'edifici novíssim". Com l'anterior, porta la signatura de l'arquitecte Dani Freixes. Les noves dependències del Museu de la Vida Rural són les més petites pel que fa a les dimensions, però no ho són en l'ambició: connectaran les altres dues instal·lacions del museu -l'antiga casa pairal de Lluís Carulla i la primera ampliació-, acolliran peces de grans dimensions que abans no trobaven el seu lloc dins les sales i desplegaran un nou programa didàctic per al públic escolar.

El recinte també acollirà onze carros de diferents tipologies i aules perquè els escolars facin tallers sobre el món rural.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium.

stats