ART
Cultura 23/05/2012

El Museu de l'Art de la Pell de Vic tanca fins que no hi hagi acord per finançar-lo

El Bisbat de Vic, l'Ajuntament de la ciutat i el departament de Cultura haurien d'arribar a un acord per la gestió d'aquest museu i de l'Espiscopal de Vic

Acn / Ara
1 min

VicEl Museu de l'Art de la Pell de Vic ha suspès l'activitat "temporalment". Fonts municipals han explicat a l'ACN que es tracta d'un període "transitori" fins que els agents implicats (Ajuntament de Vic, Departament de Cultura i Bisbat de Vic) arribin a un acord definitiu per a la gestió conjunta tant del Museu de l'Art de la Pell com del Museu Episcopal.

Mentre no arribi aquest acord, el museu tindrà les persianes avall i només s'obrirà si se sol·licita a l'oficina de turisme. Des del consistori han explicat que confien que la nova proposta de gestió "rellançarà" els dos museus i també donarà més projecció exterior a la ciutat de Vic.

Segons El 9 Nou, el Museu de l'Art de la Pell ha rescindit el contracte a les quatre persones que hi havia contractades. Al seu director, Emili Bayón, ja se'l va cessar a finals de l'any passat. Segons el director del Museu Episcopal, des del punt de vista tècnic es pot assumir la gestió conjunta però no les despeses de funcionament.

stats