Cultura 17/04/2012

'14.45: música entre dues guerres', a preu especial per als lectors de l'ARA

L'espectacle repassa les peces icòniques d'un període històric transcendental que va del 1914 al 1945. Amb la veu de Rosa Galindo i el piano de Franco Piccino, a La Seca, el 19, 20 i 21 d'abril

Ara
2 min
'14.45: música entre dues guerres', amb Rosa Galindo i Franco Piccino

BarcelonaUs agradaria escoltar 'Lili Marlène', 'O bella ciao', 'Rapsody in blue', 'A las barricadas' i 'El cant dels ocells' en un únic concert? Doncs això és '14.45: música entre dues guerres', amb dramatúrgia de Pablo Ley, direcció de Josep Galindo, amb la veu de Rosa Galindo i el piano de Franco Piccino.

L'ARA i La Seca-Espai Brossa us ofereixen les entrades a meitat de preu, 9 euros, per a les representacions d'aquest dijous 19 d'abril, aquest divendres 20 i aquest dissabte 21. Només per ser lectors de l'ARA, ja teniu el descompte a punt per a aquests tres dies.

Per aconseguir les entrades a peu especial, entreu al Telentrada: quan se sol·liciten les localitats, cal demanar que s'apliqui el descompte per als lectors de l'ARA, que trobareu com a opció en el menú desplegable.

A '14.45: música entre dues guerres', el trio format per Pablo Ley, Josep Galindo i Rosa Galindo –que ja va fer 'La maternitat d'Elna'– torna a abordar el tema de la guerra i ara repassa peces icòniques d'un període històric que va ser transcendental per a Europa i els Estats Units: els 31 anys que van des del 1914, any en què va començar la Primera Guerra Mundial, fins al 1945, data de la fi de la Segona Guerra Mundial. Durant aquestes dècades, el món viu les dues guerres més cruentes del segle XX, i segurament de la història de la humanitat. I la música reflecteix la capacitat única de l'ésser humà per sobreviure i reconstruir-se. Música i cançó italiana, francesa, espanyola, americana, anglesa, alemanya, catalana. Cançons populars, clàssiques.

stats