CINEMA
Cultura 09/02/2012

Naomi Watts serà Diana de Gal·les en una pel·lícula

El director de 'L'enfonsament', Oliver Hirschbiegel, rodarà el film a finals d'any i se centrarà en els dos últims anys de vida de la princesa

Efe
1 min
Naomi Watts serà Diana de Gales

BERLÍNL'actriu australiana Naomi Watts donarà vida a la princesa Diana en el 'biopic' 'Caught In Flight', una producció britànica que dirigirà el director alemany Oliver Hirschbiegel i que s'ha presentat a l'European Film Market (EFM), fira comercial que se celebra en el marc de la Berlinale.

La pel·lícula, basada en l'obra teatral de Stephen Jeffreys 'The Libertine', se centra en els dos últims anys de vida de Diana Spencer i es començarà a rodar al Regne Unit a finals d'any, finançada per Ecosse Films, productora de cintes com 'Charlotte Gray', 'La jove Jane Austen' ('Becoming Jane') i 'Retorn a Brideshead'.

Watts, que acaba de rodar 'The Impossible' al costat d'Ewan McGregor, ha reconegut que és un "honor" encarnar aquest "personatge icònic", però també un "repte" que està desitjant afrontar. Per la seva banda, Hirschbiegel, director de 'L'enfonsament', ha dit que l'"arsenal interpretatiu" de l'actriu australiana li permet abastar "la calor, la humanitat i l'empatia d'una icona mundial com la princesa Diana".

stats