CULTURA
Cultura 05/07/2011

El llibre dels 'indignats' arriba a les llibreries

Després de publicar 'Indigneu-vos!' i 'Comprometeu-vos!', Stéphane Hessel prologa el que es considera el llibre oficial del 15-M

Llibres
1 min

BarcelonaAvui arriba a les llibreries el llibre oficial del 15-M, que du el títol Nosaltres, els indignats. Està escrit per quatre dels impulsors del moviment. La primera indignada és Klaudia Álvarez, una professora barcelonina de 35 anys; el segon és Pablo Gallego, de 23 anys, que des de l'any 2001 està afiliat a Joventut en Marxa i Democràcia Real Ja. En tercer lloc, Fabio Gándara, que va mobilitzar els seus col·legues de Facebook amb el missatge "Uneix-te". L'últim és Óscar Rivas, periodista de 38 anys, que va participar en els fets de Madrid i, alhora, els va documentar audiovisualment.

De totes les publicacions que ha generat el 15-M, aquesta és la que ha estat consensuada pels seus promotors. És per això que el nonagenari Stéphane Hessel, autor de dos llibres essencials per al moviment com són Indigneu-vos i Comprometeu-vos, s'ha avingut a fer-ne el pròleg. Nosaltres, els indignats, ha estat publicat, en català i castellà, per l'editorial Destino.

stats