Cinema
Cultura 10/08/2011

Noves imatges de 'Capitán Trueno', que s'estrenarà el 7 d'octubre

Sergio Peris Mencheta encarna l'heroi del còmic espanyol a la pel·lícula que dirigeix Antonio Hernández

Efe
2 min
Sergio Peris Mencheta com a Capitán Trueno

MadridLa distribuïdora de Capitán Trueno y el Santo Grial, pel·lícula dirigida per Antonio Hernández i basada en el popular còmic dels anys 50 i 60, acaba de llançar noves imatges i el tràiler d'aquesta pel·lícula, que arribarà a les sales el 7 d'octubre i que protagonitza Sergio Peris Mencheta.

Capitán Trueno y el Santo Grial completa el repartiment amb Natasha Yarovenko com a Sigrid; Manolo Martínez, campió d'Espanya de llançament de pes i responsable d'encarnar Goliath, i Adrián Lamana, que es posarà a la pell del jove Crispín.

Després de molts anys de proves sense èxit i de projectes sense acabar, l'heroi més famós del tebeo espanyol arribarà a les sales de cinema i ho farà amb el consentiment del seu creador, l'escriptor Víctor Mora, que va donar vida al personatge juntament amb l'il·lustrador Miguel Ambrosio Zaragoza Ambrós. "Hi ha molta acció, tanta com als quaderns. Es veu que Pau Vergara -guionista de la cinta- va ser un lector molt atent de les aventures del Capitán Trueno. No se li va escapar ni un detall. La Sigrid de la pel·lícula, que és molt maca, ens farà somniar encara més que la del paper", celebra Mora en una nota difosa per Maltés Producciones i Sorolla Films. "He esperat molt de temps fins a aquest moment. Us podeu imaginar la meva impaciència per veure el capità en carn i ossos, animat de vida cinematogràfica. Espero que tothom quedi tan satisfets com jo amb el que he vist fins ara", elogia el dibuixant.

La pel·lícula es desenvolupa durant la segons croada a Palestina, en què el capità rescata d'una fortalesa un moribund cristià, Juan de Ribera, que li encarrega la missió de tornar a Espanya el calze màgic, el Sant Grial, i que es va robar a una ordre mil·lenària. "És el primer cop que la meva càmera s'ha posat al servei d'un film d'aventures en el sentit estricte del gènere; per això també és una aventura com a experiència personal. Si aquesta professió és sempre un privilegi, el joc de tornar a ser nen et fa sentir una lúdica passió, pròpia del cinema que et va il·luminar la infància", segons Antonio Hernández.

A més de les noves imatges, els aficionats i espectadors ja poden veure també el pòster definitiu de la pel·lícula, que mostra a un èpic Peris Mencheta amb la resta dels companys de repartiment.

stats