Música
Cultura 07/12/2011

Noves confirmacions i una baixa al San Miguel Primavera Sound

El cartell del festival s'amplia amb OFF!, A$AP Rocky, White Denim, Baxter Dury i Sandro Perri. Guided by Voices, un dels primers noms confirmats, serà baixa per la dissolució del grup

Ara
1 min

BarcelonaEl festival San Miguel Primavera Sound ha anunciat avui una nova tongada de noms confirmats per a la nova edició del festival. No hi ha noms consagrats, sinó més aviat artistes emergents, noves propostes agosarades i eclèctiques en la línia de programació del festival.

La confirmació més cridanera és la del supergrup de punk OFF!, un projecte format amb membres de bandes com Black Flag, Redd Kross, Circle Jerks, Rocket From The Crypt o Burning Brides. Obrint de nou les portes del festival al hip hop, el Primavera Sound acollirà el duet de Nova York A$AP; també al rock camaleònic del nord-americans White Denim, escorats en el rock del sud en el seu darrer treball D; el cantautor britànic Baxter Dury (fill d'Ian Dury), i el music canadenc de postrock Sandro Perri.

L'organització del festival també ha confirmat la baixa del mítics Guided by Voices, grup de referència de l'indie rock dels 90, que unes setmanes després de confirmar la seva primera presència al festival han anunciat la seva separació.

stats