ART
Cultura 26/03/2012

Dalí, Picasso, Miró i Tàpies ompliran La Sala de Vilanova

La mostra 'Koncept', amb més d'un centenar d'obres de totes les disciplines artístiques, ocuparà els espais del Centre d'Art Contemporani de la capital del Garraf

Acn
1 min
Alguns quadres que aniran a l'exposició 'Koncept' del Centre d'Art Contemporani La Sala de Vilanova /ACN, Javi Polinario

BARCELONALa mostra principal del Centre d'Art Contemporani La Sala de Vilanova acollirà entre el 30 de març i el 10 de juny pintures, escultures, fotografies, audiovisuals i la literatura d'artistes com Pablo Picasso, Andreu Alfaro, Frederic Amat, Joan Brossa, Saura, Rafols Casamada, Chillida, Pep Duran, Josep Guinovart, Joan Miró, Antoni Tàpies, George Braque, Alexander Calder o Christo.

A través d'un centenar de peces, la mostra 'Koncept' reflexiona al voltant del significat de l'art contemporani a partir de diverses línies que conviden el visitant a crear un recorregut personal i realitzar les seves pròpies interpretacions.

La intenció dels organitzadors de 'Koncept' és involucrar i atraure un nou públic, "els usuaris del futur". També es vol arribar als més petits i, per això, durant aquests mesos algunes de les obres sortiran de La Sala per anar a les escoles, on seran estudiades i interpretades lliurement.

Per als mesos de juliol, agost i setembre, La Sala organitzarà dues exposicions d'artistes locals i acollirà una exposició de l'escultor Xavier Cuenca que intentarà "reflectir la vida com a expressió d'una força interior i exterior que mai no acaben de fluir". També s'exposarà 'Xino Xano cap al tard', una mostra que dóna una visió creativa de Vilanova i la Geltrú enfocada des de perspectives personals de Ferran Ferrer Margalet, Francesc Pasqual i Moster i Maria Garcia Rubio.

Vilanova i la Geltrú acollirà també la mostra 'Pantalla Global', produïda pel Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), que reflexiona sobre el poder de la pantalla en totes les seves vessants. Vilanova també organitzarà en paral·lel un taller de creació amb els comissaris de la mostra i altres creadors que hi vulguin participar.

stats