Patrimoni
Cultura 29/07/2011

Les ciutats Patrimoni de la Humanitat crearan un pla econòmic conjunt

L'objectiu és guanyar visibilitat i millorar el patrimoni de les ciutats, tal com ha informat l'alcalde de Tarragona

Efe
1 min

TarragonaEl grup de ciutats Patrimoni de la Humanitat han manifestat avui l'objectiu de crear un pla econòmic i una comissió executiva de l'assemblea per tractar projectes pendents amb el Govern Espanyol, segons han informat després de la reunió mantinguda avui a Tarragona.

Per a Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona, el grup és important perquè "permet treballar conjuntament aspectes que poden millorar la nostra visibilitat i millorar el patrimoni de les nostres ciutats". "Aquest òrgan estable serà l'interlocutor amb el Ministeri de Cultura", ha explicat l'alcalde de Santiago de Compostel·la i president del Grup Ciutats, Gerardo Conde.

L'assemblea ordinària del Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya s'ha reunit avui a Tarragona. A la trobada han assistit els alcaldes de Santiago de Compostel·la, Tarragona, Segòvia, Àvila, Alcalá de Henares, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa, Mèrida, Salamanca i Toledo; s'han entregat les insígnies als nous alcaldes i s'han revisat les activitats que cada comissió està duent a terme. L'associació sense ànim de lucre es va crear el 1993 per actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les ciutats que el componen.

stats