Cultura 15/11/2011

Pau Donés: "Els espanyols som 'megacasposos'"

El líder de Jarabe de Palo defensa els Grammy Llatins i titlla els espanyols de casposos. Les crítiques dels usuaris a Twitter l'entronitzen com a 'trending topic' a l'Estat

Ara
1 min

BarcelonaPau Donés, líder de Jarabe de Palo, que ha estat nominat enguany als premis dels Grammy Llatins, ha volgut defensar aquesta cerimònia i ha dit, en una entrevista concedida a El MundoEl Mundo, que no entén "els que diuen que això és caspós. Però si és a Espanya on som megacasposos!"

El comentari li ha valgut al músic un lloc d'honor a la llista dels temes del moment de Twitter. "Pau Donés" ha arribat al capdamunt dels trending topics de l'Estat gràcies a les crítiques dels usuaris de la xarxa de microblòguing.

La majoria dels tuits han optat per la broma: "Pau Donés edita per error un disc repetint 12 vegades la mateixa cançó sense que els seus fans se n'adonin. La discogràfica no retirarà els CD", deia @victorserranotv. O "recordo la tragèdia del Prestige, quan Pau Donés es va netejar el cap al mar", ha escrit @Sinmiescudo.

El cantant també ha assegurat que als EUA se sent més valorat que a l'Estat espanyol: "Com a espanyol de la pandereta, m'agrada molt venir aquí [als EUA], perquè, per una estoneta, em sento valorat com a artista".

stats