CINEMA
Cultura 07/04/2011

Pedro Almodóvar tria cinc pel·lícules per a la Mirada Film Festival

El director manxec ha escollit per a la mostra de cinema de Melbourne els films 'Remando al viento', 'Solas', 'La buena estrella', 'Jamón, jamón' i 'Bienvenido, Míster Marshall'

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Pedro Almodóvar exercirà com a programador a La Mirada Film Festival de Melbourne, mostra de cinema en llengua espanyola que tindrà lloc del 14 al 26 d'abril. El director, que ja havia participat en les anteriors quatre edicions de la mostra, ha escollit enguany Remando al viento, de Gonzalo Suárez; Solas, de Benito Zambrano; La buena estrella, de Ricardo Franco; Jamón, jamón, de Bigas Luna, i Bienvenido, Míster Marshall, de Luis García Berlanga. La pel·lícula de Berlanga també ha estat seleccionada per Antonio Banderas. L'actor participa al festival triant la que per ell és la pel·lícula indispensable de la història del cinema espanyol.

La Mirada Film Festival també comptarà en aquesta edició amb la col·laboració dels realitzadors Ang Lee i Ken Loach, que han seleccionat la seva pel·lícula espanyola favorita, que seran projectades en el festival, però els títols no seran anunciats fins al mateix moment de veure-les. Per la seva banda, Guillermo del Toro ha escollit les seves tres pel·lícules mexicanes preferides englobades en la secció Mèxic Bizarro.

stats