CINEMA
Cultura 25/09/2011

L'Almodóvar més extravagant, en una edició de luxe

Taschen tracta la figura del director de 'La piel que habito' en un recopilatori de fotografies, entrevistes i altres materials inèdits , amb el títol de 'The Pedro Almodóvar Archives'

Ara
1 min
Quatre candidats per a la Palma d'Or

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La casa Taschen edita The Pedro Almodóvar Archives, un recorregut delirant per la filmografia del director manxec que recull material inèdit. La recopilació i selecció d'aquests documents ha costat suor i esforços durant quatre anys. Imatges desconegudes dels rodatges, entrevistes i autoentrevistes, comentaris personals i detalls dels seus personatges en què ningú havia caigut abans poblen aquest volum de 407 pàgines, que sortirà a la venda el dia 5 d'octubre a tot l'Estat.

Hi haurà dues versions. La primera tindrà un tiratge de només 500 exemplars, edició col·leccionista, signats pel mateix Almodóvar i costarà 750 euros. Només es vendrà a través d'internet. La segona, que es comercialitzarà normalment a les llibreries, costarà 150 euros, i oferirà un excel·lent recorregut pel món del cineasta tractant cada pel·lícula amb un capítol independent, des de Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón fins a La piel que habito.

stats