MÚSICA
Cultura 29/06/2011

La Pegatina presenta nou videoclip

En 'La Sorranchera' el grup de Montcada i Reixac protagonitza un divertit spaguetti-western al ritme d'una ranxera superballable

Redacció
1 min

BarcelonaLa Pegatina ha presentat el nou clip de seu tercer disc, Xapomelön (2011, Kasba Music). A La Sorranchera, el director, Xavi Martínez Negre,– que ja havia realitzat altres clips de la banda com ara Muérdeme i El gat rumbero– ha convertit el grup de Montcada i Reixac en els protagonistes d'un esbojarrat spaguetti-western.

L'aventura discogràfica de La Pegatina va començar l'any 2007 amb l'autoeditat Al carrer! Dos anys més tard, va arribar Via Mandarina (editat per Kasba Music), amb què van aconseguir augmentar el seu número de seguidors, gràcies, en bona part, a una intensa activitat 2.0, que els ha fet créixer dins i fora de la xarxa: el grup té més de 60.000 amics al Facebook i un milió de visites al seu canal de Youtube. L'enlairament definitiu va arriba amb Xapomelön. A més de distribuir-lo a les botigues de discos, la banda va permetre baixar-lo de forma gratuïta a través de la seva pàgina web. Aquest oferiment va ser tot un èxit i en les primeres 24 hores es van fer més 7.000 descàrregues del disc.

stats