Cinema
Cultura 08/09/2012

Penélope Cruz: "Produiré dues pel·lícules a l'any a Espanya per donar feina"

L'actriu expressa el seu desacord amb la política de Mariano Rajoy en una entrevista al diari italià 'La Stampa'

Efe
1 min
L'actriu Penélope Cruz en l'arribada a la cerimònia dels premis Óscar

RomaL'actriu Penélope Cruz ha decidit produir, com a mínim, dues pel·lícules a l'any a Espanya per donar feina al sector cinematogràfic. En una entrevista al diari italià 'La Stampa' ha assegurat que aquesta és una idea que l'obsedeix des de fa temps: "Aprofitaré la meva posició privilegiada. És el que més m'interessa en aquest moment. Sé que és un granet de sorra en un gran desert, però és una responsabilitat. Produiré, com a mínim, un parell de pel·lícules a l'any. És una manera de donar feina a centenars de persones. És una idea fixa que tinc".

L'actriu ha explicat que ella ha treballat molt, però també ha reconegut que ha tingut la seva oportunitat: "Ara s'està cremant tota una generació de joves molt ben preparats, amb grans qualitats, que l'únic que poden fer és donar-se cops a la paret o sortir al carrer i manifestar-se".

"El desastre d'Espanya i els problemes d'Itàlia són ben visibles per a tothom, però penseu en el que passa a Síria o a l'Àfrica. És inacceptable, dolorós i trist. Com ha dit Robert Redford, avui el món no és un bon lloc", ha dit Cruz.

L'actriu ha criticat les decisions dels governs per resoldre la crisi: "Són equivocades i creen cada vegada més desesperació". La guanyadora d'un Oscar també ha expressat el seu desacord amb la política de Rajoy.

stats