MÚSICA
Cultura 05/10/2011

Pete Doherty, massa borratxo per robar

El músic britànic no serà jutjat per robatori a Alemanya perquè el fiscal ha considerat que estava massa begut per haver comès el delicte

Ara
1 min
Pete Doherty

barcelonaPete Doherty no serà jutjat per robatori a Alemanya després que el fiscal hagi retirat els càrrecs per considerar que l'ex Libertines estava massa borratxo per cometre el delicte, informen The Sun i NME.

El músic britànic va ser arrestat al març a la ciutat bavaresa de Regensburg acusat de robar una guitarra i diversos CD. Doherty, de 32 anys, va admetre haver trencat el vidre de l'aparador de la botiga robada, però va negar haver robat res. El fiscal de Regensburg ha retirat els càrrecs perquè Doherty estava massa begut per saber què es feia.

Doherty va sortir de la presó aquest estiu després de complir condemna per possessió de cocaïna. En cas d'haver estat condemnat pels fets a Regensburg, s'hagués pogut enfrontar amb cinc anys de presó.

A Alemanya, el músic estava rodant la pel·lícula Confessions of a young contemporary, prevista per a l'any que ve, en què interpreta el poeta i novel·lista francès al costat de l'actriu i cantant Charlotte Gainsbourg.

stats