Cinema
Cultura 03/09/2012

Phenomena abandona el cinema Urgell

El Grup Balañá no ha renovat l'associació amb el popular cicle de cinema, que està a la recerca d'una sala de Barcelona que aculli la nova temporada

Ara
1 min
Dos espectadors de Phenomena immortalitzen el programa doble que formen La princesa promesa i Els goonies, que ahir es va projectar amb èxit per tercera vegada en un mes.

BarcelonaLes populars sessions dobles del cicle Phenomena, que recuperen fites del cinema més popular dels anys 70 i 80 per a un públic entregat, no tornaran al cinema Urgell. Després de dues temporades amb un considerable èxit de públic, els responsables del Grup Balañá han decidit no renovar l'associació amb Phenomena. Segons informa el compte de Facebook del cicle, la causa és un "canvi en les polítiques d'explotació del cinema Urgell del Grup Balañá", que també ha declinat acollir la nova temporada en un altre dels seus locals.

Els responsables de Phenomena ja treballen per aconseguir un cinema per a la tercera temporada del cicle, que inclourà un dels dobles programes més sol·licitats pels fans a través de Twitter i Facebook: 'Laberint' i 'Caçafantasmes'.

stats