Música
Cultura 26/06/2012

El contratenor Philippe Jaroussky inaugura les Nits de Clàssica de Girona

El cicle també inclou, fins al 28 de juliol, les actuacions de Jordi Savall, RIAS Kammerchor, Alexander Tharaud, Freiburger Barockorchester i Jean-Efflam Bavouzet, entre d'altres

Ara
1 min
Jaroussky

BarcelonaPhilippe Jaroussky obre aquest dimarts el nou cicle Nits de Clàssica amb un recital a l'Auditori de Girona. El jove contratenor francès, considerat una de les estrelles líriques del moment, presenta el programa 'Amor, passió, gelosia i fúria en la Itàlia del segle XVII', amb extractes de les obres més rellevants de Ferrari, Cavalli i Monteverdi, entre d'altres.

Philippe Jaroussky oferirà el recital acompanyat de la contralt Marie-Nicole Lemieux i de l'Ensemble Artaserse, formació que el mateix Jaroussky va fundar l'any 2002. Després del concert, al vestíbul de l'Auditori, Philippe Jaroussky es posarà a disposició del públic per signar discos i programes.

El cicle gironí s'allargarà fins al 28 de juliol, amb els concert de Jordi Savall (l'1 de juliol a l'Auditori de la Mercè), la RIAS Kammerchor (el 5 de juliol a la catedral), el pianista Alexander Tharaud (el 6 de juliol al claustre de la catedral), la Freiburger Barockorchester (el 17 de juliol al Teatre Municipal), el pianista José Menor (el 21 de juliol al claustre de la catedral), l'organista Juan de la Rubia (el 22 de juliol a la catedral), i el pianista Jean-Efflam Bavouzet (el 28 de juliol al claustre de la catedral).

stats