ART
Cultura 02/05/2012

Pilar Vélez és la nova directora dels museus del DHUB

L'exdirectora del Museu Frederic Marès substitueix a Marta Montmany, que s'ha jubilat. Té sota la seva direcció el Museu de Ceràmica, el Museu Tèxtil i de la Indumentària, el Museu d'Arts Decoratives i el Gabinet d'Arts Gràfiques

Ara
1 min

BarcelonaPilar Vélez és des de l'1 de maig la nova directora dels museus del DHUB (Museu de Ceràmica, Museu Tèxtil i de la Indumentària, Museu d'Arts Decoratives i Gabinet d'Arts Gràfiques), segons ha informat avui l'Ajuntament de Barcelona. Pilar Vélez substitueix en el càrrec a Marta Montmany, que s'ha jubilat recentment.

Del 1986 al 1994, va ser directora del Museu de les Arts Gràfiques. Des del 1995, i fins ara, Pilar Vélez ha estat directora del Museu Frederic Marès, una etapa durant la qual el Museu s'ha reafirmat com un centre de referència de l'escultura i el col·leccionisme. El 2011 va finalitzar el projecte de renovació i modernització iniciat el 1996, que ha dotat al museu d'una imatge i unes condicions expositives d'acord tant amb les exigències museogràfiques actuals com amb les necessitats del patrimoni. Recentment, l'ACCA ha atorgat un dels seus Premis 2012 al projecte de renovació del Museu Frederic Marès.

En els propers dies l'Ajuntament publicarà les bases del concurs per proveir de nou director al Museu Frederic Marès.

stats