MÚSCA
Cultura 28/04/2011

'Popemas' s'edita per primera vegada en vinil

El segell madrileny Elefant Records reedita el 17 de maig el disc que la formació asturiana Nosoträsh tocarà sencer al Primavera Sound

Redacció
2 min

BarcelonaEl segell madrileny Elefant Records reedita en vinil Popemas (2002), el tercer disc de les asturianes Nosoträsh. Serà la primera vegada que el disc, que serà a les botigues el 17 de maig, s'edita en vinil, i sortirà en una edició limitada de vinil de color blanc. Popemas serà el repertori que les asturianes interpretaran en el seu concert a la propera edició del festival Primavera Sound, el dissabte 28 de maig.

El segell Elefant explica la imprortància de Popemas en la història del pop espanyol: "La seva perspectiva única a l'hora d'entendre la composició, com petits retalls de cançons a mig fer, despullades de ponts, tornades i estrofes, reduïdes a la seva condició més essencial, la melodia, i amb lletres que escrivien en papers, quaderns, tovallons, i fins i tot bitllets d'autobús, ens va enlluernar a tots".

"És avui un punt de referència per moltíssims artistes", continuen, "i per descomptat, per al públic i la crítica, tant d'aquí com de fora (John Peel va punxar Arte, Gloria i més cançons del grup en el seu històric programa de la BBC i sempre es va declarar fan incondicional de Nosoträsh). Va ser el millor disc de l'any per a nombroses publicacions especialitzades, i fins i tot la prestigiosa revista Rockdelux el va nomenar el desè millor disc de la dècada".

Popemas va comptar amb la producció d'Ibon Errazkin (Aventuras de Kirlian, Le Mans, Single), i amb la col·laboració de Nacho Vegas. El podeu escoltar a Spotify.

stats