Música
Cultura 26/11/2010

Portishead al FIB

El trio de trip-hop actuarà a la propera edició del Festival Internacional de Benicàssim, que se celebrarà de l'11 al 18 de juliol de 2011

Marta Salicrú
1 min
Portishead

BarcelonaEl Festival Internacional de Benicàssim (FIB) ha confirmat la presència del trio de trip-hop Portishead per a la seva propera edició, que se celebrarà de l'11 al 18 de juliol de 2011. Els de Bristol són la quarta confirmació del cartell, després que aquesta mateixa setmana s'anunciessin els noms de The Strokes, Arctic Monkeys i Primal Scream.

Portishead, com els també britànics Arctic Monkeys , podrien presentar un repertori nou al FIB. Tots dos grups estan ja treballant en els seus nous àlbums, que han de seguir els celebrats Third (2008) dels de Bristol, i Humbug (2009), dels de Sheffield. Els novaiorquesos The Strokes també defensaran a Benicàssim el seu nou treball, que ja tenen llest i que està previst per a l'any que ve.

Quant a Primal Scream, els escocesos portaran al FIB el xou que celebra el 20 aniversari del seu emblemàtic híbrid de pop-rock i música de ball Screamadelica (1991), i que ja vam poder veure a Barcelona.

stats