Música
Cultura 12/05/2011

Primavera Sound i Ajuntament volen compatibilitzar el festival i el futbol

Instal·lar una pantalla gegant no serà la solució

Efe
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona i els organitzadors del Primavera Sound buscaran una solució per poder compatibilitzar els concerts del festival de música amb la final de la Champions, el pròxim 28 de maig.

No obstant això, fonts municipals han assegurat que la solució no passaria per la instal·lació d'una pantalla gegant a la zona del Fòrum, on se celebra el festival.

Instal·lar una pantalla gegant implicarà una assistència massiva, i això suposaria "unes mesures extraordinàries de prevenció, protecció civil, seguretat i mobilitat, que, a criteri de l'ajuntament, no són convenients".

Recordem que una gran part dels assistents al festival són anglesos, i entre ells hi haurà nombrosos aficionats del Manchester United, rival del Barça en la final de la Champions.

De la seva banda, l'organització del Primavera Sound ha anunciat que el festival estudia totes les possibilitats per poder trobar una solució que pugui compatibilitzar els concerts amb el partit. No obstant això, ha afegit que "el resultat final serà una decisió tècnica que es prendrà conjuntament amb l'Ajuntament de Barcelona".

stats